Jouw deskundige NVM aankoopmakelaar

Als je een 100% NVM aankoopmakelaar inschakelt voor de aankoop van jouw woning, zal deze met jouw wensen en jouw belangen bezig zijn. Indien je een gesprek aangaat, zal duidelijk worden of er een ‘klik’ is.  Deze is erg belangrijk gedurende het aankoopproces. Jouw aankoopmakelaar kan jouw emotie ‘lezen’, maar moet uiteraard als deskundige deze emotie uitschakelen.

Uit onderzoek is gebleken dat een aankoopmakelaar altijd loont; aankopen tegen de beste prijs, waardoor jouw aankoopmakelaar geen geld kost, maar juist geld oplevert!

Wanneer de keuze valt om samen deze belangrijke aankoop te doen, zal er een opdracht tot dienstverlening worden getekend. Op deze opdracht zijn de Algemene Consumentenvoorwaarden NVM van toepassing. Hierin worden de diverse afspraken vastgelegd.

RE | Aankoopmakelaars biedt jouw als klant twee mogelijkheden:

  1. Een gerichte aankoop
  2. Een full-service aankoop

Jouw 100% NVM aankoopmakelaar zal graag toelichting geven op bovenstaande mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op kantoor of bij jou thuis.

De vergoeding – de courtage – die jouw aankoopmakelaar ontvangt voor zijn werkzaamheden na de aankoop van jouw woning, zal in een gesprek ook naar voren komen.
De courtage wordt pas bij de eigendomsoverdracht van de woning betaald en staat op de nota van afrekening van de notaris.

De courtage van de aankoopmakelaar alsmede de taxatiekosten ten behoeve van de hypotheek zijn mee te financieren. De taxatiekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Vraag jouw hypotheekadviseur ook eens naar de mogelijkheden.

Ben ik jouw aankoopmakelaar? Klik hier voor contact of het maken van een vrijblijvende afspraak.
RE | Aankoopmakelaars